Go'motion

Motion og sundhed

Udstyr

De rette sokker forkæler dine fødder

Hvis man vælger de rette sokker, forkæler de dine fødder. Det er derfor at man siger, at udover dine sko, så er dine sokker det vigtigste redskab til dine gåture. Et par elendige sokker, kan faktisk ødelægge fordelen ved et par gode sko. Det er derfor vigtigt at man vælger de helt rette sokker til sine gå – eller løbetur.

Der findes sokker der er lavet specifikt til folk der går. Mange af dem har ekstra polstring i hæler og på fodpuden. (Den samme pude under foden, som faktisk bliver mindre med alderen). Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilke sokker man vælger at tage på.

Når du skal vælge sokker til din gåtur, så kig efter sokker der er lavet i et syntetisk materiale fremfor bomuld. Bomuld mister sin blødhed og form når de er blevet vasket et par gange,  og det absorberer sved. Hvilket gør at dine fødder bliver fugtige og våde.

Vi anbefaler at man altid tager rene gode sokker på, når man skal ud at gå. Husk også at have et par rene sokker i reserve på dit kontor, i din bil mv. Hvis du lige pludselig skal ud at gå en tur. At forkæle dine fødder med et par gode sokker, vil være til gavn for både dig, dine fødder og din træning.