Go'motion

Motion og sundhed

Udstyr

Energibar – en god snack til energi optankning

Tag en energibar under de lange gåture, da det er vigtigt med optankning af energi ressourcerne.

Der er mange der fejlagtigt tror, at det er bedst at holde sig fra at spise når man er ude at gå. Men det at have en energi snack med sig på de lange gåture, er faktisk en rigtig god ting. For det første ender man ikke med at rende rundt og være sulten, og for det andet, er der visse snacks som faktisk er rigtig gode, til at give et lille energi boost til kroppen.

Energi barer er altid en god ting at have med sig, og er også en af de snacks som mange netop vælger, at have med på deres gåture. Energi barer kan man købe i mange forskellige versioner, men hvis de er til at spise mens man er ude at gå, så prøv at hold dig fra dem med chokolade i.

Andet spiseligt som er en god snack der giver energi boost og som er lette at transportere med på turen, er bananer, æbler, rosiner og nødder.

Bodylab.dk er en af de butikker der har et stort udvalg af energibarer, herfra kan vi i hvert fald anbefale deres prøvepakke med 13 forskellige snacks.

Men der er mange forskellige slags, og LinusPro er et 100% dansk produkt, der kan vi helt klart anbefale deres energibar med appelsin og havreflager.