Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Withings Pulse Ox – Test

02Withings Pulse Ox er endnu en, af de små udskiftelige fitness trackers der er nemme at bruge. De vinder i større og større grad indpas, da selve trackeren er en lille enhed, der bare sættes ind i et armbånd, en bælteklips eller hvor du nu har tænkt dig at den skal sidde.

Silikone armbåndet fås i to forskellige farver og tyndt og i et “slankt” design. Den tilpasser sig også dit håndled nemt.

Et stort problem med denne trackers design, er dog selve armbåndet. Den sensor der skal holde styr på din puls, og iltindhold i blodet, sidder bagpå trackeren. Det vil sige, at når du har selve trackeren i armbåndet, så er sensoren dækket af silikone, så for at se din puls, så skal du have den ud af armbåndet, og sætte din finger på sensoren og så tilbage i holderen. Det er lidt usmart lavet.

Batteriet holder til gengæld i små to uger, og det er en del længere end tilsvarende trackers. Skærmen kunne godt være lidt bedre, da den er svær at læse når solen skinner.

Interface:

Withings Pulse Ox har et unikt navigationssystem til den store skærm. En lille knap på toppen af trackeren, tillader dig at skifte mellem forskellige skærmdisplays, der viser dig alt mellem antal skridt og kalorier forbrændt. Du kan også bruge touchskærmen til at vise aktivitetshistorik for tidligere dage. Fra “skridt tæller skærmer” kan du også se en søjle der viser dine fremskridt, og hvor tæt du er på dagens mål. Med den medfølgende app, kan du sætte forskellige mål, og påmindelser til at holde dig på rette vej. Skridttælleren kan og vise dig hvor længe du har været aktiv, samt holde styr på alt dit andet fitness.

Apps og tilbehør:

Gode trackers arbejder sammen med apps til at holde øje med, og give dig rapporter om dit daglige aktivitetsniveau. De bedste trackers fortæller dig ikke bare hvordan det går, men de lader dig også sætte mål, og analysere dit generelle helbred. Withings app viser dig en sommerfugl, hvor hver vinde er en repræsentation af dit helbred. Den viser dig din vægt, aktivitet, søvn og hjertesundhed. Hver vinge viser dit fremskridt, og opfordrer dig til at arbejde med de dele der ikke har det godt.

Withings Pulse Ox kan synkronisere med din iOs eller Android enhed, og du kan se dine data online via den gratis app. Men ud over sin egne app, er der flere andre Fitness apps som den kan synkronisere med.

Det der gør Withings Pulse Ox til en af de bedste Fitness trackers, er de ekstra tracking funktioner og den brugbare app. Blodoxygen mætningen, og højde måleren er god til folk der bevæger sig meget i højder, eller trapper. Puls måleren hjælper den der løber, og app’en lærer dig omkring sundere valg i livet. Designet og interfacet er måske lidt gammeldags, men Pulse O2 er stadig et rigtigt godt valg.