Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Garmin Vivofit armbånd – Test

Hvad enten du går rundt på arbejdet, eller løber et marathon, så er Garmin Vivofit trackeren en god måde, at holde styr på din daglige motion. Ved at synkronisere med din telefon, kan Vivofit holde øje med dit daglige motionsniveau, og give dig adgang til disse data i en smart app så du kan forbedre dine gode vaner.

Gennem vores fitness tracker tests, beviste Garmin Vivofit at den havde hvad der skal til, for at motivere og forbedre din træningsrytme og/eller mængde. Gennem dagen, holder Vivofit øje med antal skridt, kalorier forbrændt, distance tilbagelagt, og mere. Du kan også sætte den i søvn mode om natten, så den kan holde øje med om din søvn er god.

Trackers til fitness skal IKKE være i vejen, eller føles ubehageligt når du har den på, og det er Vivofit heldigvis ikke. Armbåndet kommer i to forskellige størrelser, og der er fem forskellige farver at vælge imellem. Batteriet holder et år, før det skal erstattes af et nyt. Det er en af de eneste trackers der ikke kan genoplades, men hvad betyder det når batteriet holder et år? Den er også en anelse tungere end andre fitness armbånd, men slet ikke noget der burde generer dig på nogen måde.

Jo nemmere en fitness tracker er at bruge, desto mere tilbøjelig er du til at bruge den, og dermed forbedre dit helbred. Den indbyggede menu styres nemt af den ene knap, så det er virkeligt nemt at bruge. Fra skærmen kan du aflæse alle dine daglige statistikker, og skærmen er altid tændt, så du kan også bruge den som et ur. Den har også selvjusterende mål, så du kan udfordre dig selv til at nå det næste niveau.

Du kan koble Vivofit sammen med en pulsmåler, og dermed få adgang til endnu flere data.

Vivofit er en Bluetooth enhed som automatisk synkroniserer med enten din computer eller telefon. En USB ledning leveres sammen med Vivofit, så du kan koble dig til en online konto. Du kan også koble den til enten en Android enhed, eller iPhone eller iPad. Desværre kan du kun koble dine data sammen med den medfølgende app, og dermed kan du ikke synkronisere sammen med andre fitness apps.

Der er to års garanti på denne tracker.