Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Polar Loop tracker – Test

Polar Loop trackeren fås i tre forskellige farver, og sidder rart og behageligt omkring håndledet. Ligesom de bedste fitness trackers, kan du med Polar Loop holde styr på din træning via selve armbåndet, din telefon eller din computer. Modsat en del af de andre trackers er Polar totalt vandtæt, og du kan bruge det når du svømmer, løber eller blot går på arbejdet. De fleste andre trackers er nemlig kun stænktætte, men denne kan altså holde til en tur i poolen.

At holde styr på sin træning kan være en kompliceret og tidskrævende opgave, men de bedste trackers gør det hårde arbejde for dig. Med Polar Loop kan du holde øje med din søvn, antal skridt, distance gået, og kalorier forbrændt på en given dag. Jo mere du tænker over hvor meget du træner, jo nemmere bliver det at forbedre sig og holde det ved lige.

Ikke mange trackers kan bruges i poolen, men Polar Loop er altså 100% vandtæt. Du kan have det på i badet, når du vasker op eller når du er en tur i svømmehallen. Før du tager Polar i brug, skal du først have skåret armbåndet til, det lyder værre end det er, men der er en god instruktion med, og når først det er gjort, så sidder det altså meget bedre.

De fleste trackers har en måde, at vise dig dit aktivitetsniveau lige nu via en skærm, Polar har LED lamper der kan vise dig de fleste ting. Det er mindre batterikrævende end en almindelig skærm, og du kan sagtens læse hvad der står. Ikonerne viser dig intensiviteten af din træning, og hjælper dig med at nå dine personlige mål.

Ligesom de fleste andre trackers, så kan Polar Loop overføre data til både iPhone og Android enheder, og du får også en online konto hvor du checke skridt, kalorier og meget andet via din computer.