Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Fitbit one – Test

Fitbit One er en rigtig god og ikke mindst lille skridttæller, der kan måle meget mere end bare dine skridt. Den kan også tælle kalorier, hvordan du sover og meget mere. Desuden er den meget lille, og måler kun 1 x 5 cm og vejer kun 8 gram. Så, at den er stor og tung at slæbe rundt med er absolut ikke en undskyldning her.

Desuden er der kompatibel med både iPhone og Android telefoner, hvilket der ellers er mange der ikke er. Den synkroniseres automatisk med både telefonen og computeren, så du behøver ikke engang gøre noget aktivt der.

Udstyret med en fin skærm, kan den vise dig alt hvad der er relevant for dig. Batteriet holder mellem 10 og 14 dage, så du behøver bekymre dig om at få den ladet op hver dag.

Kom i form, og sov bedre – Alt i en løsning. 

Hvis du vil gøre dit bedre helbred til en livsstil. Så er Fitbit One helt klart et godt valg. Den står aldrig stille, og holder øje med dig hele tiden. I dagstimerne tæller den dine skridt, distance, kalorier forbrændt, og antal trappetrin du har gået. Når natten falder på, holder den øje med din søvn, og den kan hjælpe dig med at sove bedre. Desuden vækker den dig om morgenen. FitBit One motiverer dig til at nå dine mål, ved at være til stede hele tiden, 24 timer om dagen.

En masse power i et lille apparat.

Hold øje med din dag, med Fitbit, denne tracker har til formål at motivere dig ved at bringe real-time resultater, der hjælper dig til at blive mere aktiv. Hvor ikke bare tage trapperne, i stedet for elevatoren?

Den er udstyret med en af de sidste nye accelerometers og højdemåler, og leverer beregninger om forbrændte kalorier baseret på din personlige profil. Nogle af de ting der holder øje med er:

  • Distance gået.
  • Kalorier forbrændt
  • Aktive antal minutter
  • Trapper forceret
  • Hvor længe du har sovet
  • Kvaliteten af din søvn

Fitbit hjælper dig til en bedre søvn

Denne lille skridttæller sover aldrig, heller ikke når du gør. Sæt den i det medfølgende armbånd, og sov med den om natten og den vil holde øje med din søvn. Du ville kunne aflæse hvor længe du har sovet, antal gange du har været vågen, så du kan lære at sove bedre. Den har også en alarm, der er beregnet til at vække dig, men ikke din partner.

Fitbit One ved din side, dag og nat.

Grundet dets størrelse er den nem at skjule, så tag den med i din lomme, bælte eller bh. Den lille klip vil holde den fast. Brug armbåndet om natten, og batteriet holder over 1 uge – Selvfølgelig afhængig af dit aktivitetsniveau. Desuden er den regn- og stænk tæt.

Synkroniser dine statistikker, og hold øje med din fremskridt.

Fitbit One synkroniserer automatisk dine data til din PC, Mac, iPhone eller Android telefoner, uden at sætte den i et stik, eller trykke på nogle knapper. Den giver dig en real-time adgang til dine statistikker gennem hele dagen.

Der medfølger en USB dongle du kan bruge til din computer, og bare det at du er 5 meter fra din computer, så vil den automatisk synkronisere.

Desuden kan du hente gratis online programmer og mobil app’s, hvor du kan sætte dig et mål, og holde øje med det gennem grafer, og statistikker. Indtast hvad du spiser, hvilke motion du dyrker og meget mere, og bliv helt opdateret på dit helbred. Bare det at vide hvor tæt du er på dit mål, giver dig motivationen til at nå dem, og sigte endnu højere.

Badges til enhver lejlighed.

Hvis du når dine mål, så kan du få et badge som bevis på at du har nået dit mål. Hver gang du når et nyt mål, eller du imponerer med din indsats, så vil den belønne dig med et badge. Men du skal arbejde for det. Der er både et badge hvis du når et mål for livet, eller dine daglige antal skridt.

Del og kæmp mod dine venner!

Udfordre dine venner og familie på Fitbit.com. Se hvordan dine venner klarer sig, og hvordan de gør fremskridt. Alt sammen foregår selvfølgelig i real-time.

Virker sammen med andre apps.

Fitbit kan bruges sammen med apps som Lose It!, Run keeper, Endomondo, Spark People, Map my fitness og mange flere.

Pakken indeholder:
Fitbit one.
Fitbit armbånd til søvn.
Usb til trådløs data overførsel.
Usb opladerstation.
Silicone og metal clip.

One thought on “Fitbit one – Test

Lukket for kommentarer.