Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Garmin Vivofit 2 – Test

Garmin Vivofit 2 er en tracker med mange funktioner. Dette fitness ur, tilbyder at overvåge din søvn, aktivitets tracker, og giver en alarm hvis du sidder for meget ned gennem dagen. da det ikke har almindelig alarmfunktion, så er det mere et fitness ur, end et decideret smartwatch. At det så holder et år før der skal skiftes batterier, det trækker heller ikke ned i bedømmelsen.

Det 1″ LCD display, lader dig se alle relevante indsamlede data direkte på dit håndled, uden brugen af apps eller computer. Selv om displayet er småt, så virker det fint i både skarp sollys, og om natten.

Det indbyggede accelerometer holder styr på de basale data, som antal skridt, distance tilbagelagt, og fart. Ud over det, så holder Vivofit også styr på den estimerede kalorie forbrænding, med den profil du har sat op via den kompatible app for iOs eller Android. Du kan også købe en separat hjerterytme monitor, som du kan bruge til at få en mere præcis måling af forbrændte kalorier, intensitet af din fitness, og din hjerterytme.

Dette ur vil også lære hvordan dit aktivitetsniveau normalt er, efter et par ugers brug, og kan komme med foreslåede mål til dig, for at holde dig i form. Accelerometeret holder også styr på din søvn, samtidig med det kan fortælle dig hvordan du gør fremskridt med din motion. Du kan se en oversigt over hvor længe du sover, og hvor mange gange du har været vågen med mere.

Uret vil også hjælpe dig med at holde dig igang i løbet af dagen, så du holder dig i form, og får forbrændt de kalorier du skal. Dette fitness ur fra Garmin holder styr på dig, og sender dig små påmindelser, hvis ikke du har rørt dig nok. Det motiverer dig til at komme op, strække ud, og gå for at holde din puls oppe, og din krop i bevægelse.

Da dette ur ikke har nogen Bluetooth funktion, så kan du ikke få smarte alarmer eller notifikationer fra din telefon. Men det kan synkronisere med Garmin Connect, så du kan se dine data på din telefon, eller via nettet for nem adgang til alle dine data. Netop denne mangel på Bluetooth interaktion gør at Garmin Vivofit 2 er et fitness ur, og ikke et smartwatch som sådan.

Så hvis du bare er ude efter en fitness tracker, der kan sidde på dit håndled, så dækker Vivofit 2 snildt alle dine behov.