Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Garmin Vivoactive – Test

Tidligere i år, på Consumer Eletronics Show (CES) i Las Vegas, der annoncerede Garmin en række nye produkter, inklusiv den nye Garmin Vivoactive. Vivoactive har med denne tracker, fået 3-parts app support, og har tilmed også support for golf spillere. På mange måder, så er denne tracker bedre end nogle af deres dyrere modeller, men lever det op til hypen?

Hvis du kigger efter prisen på Garmin Vivoactive, så har vi samlet et par forhandlere her.

Lige indtil Garmin Vivoactive kom på markedet, var den perfekte fitness tracker blot en drøm. Traditionelle skridttællere er håbløse til reel sport, som badminton, løb eller andet. Desuden er deres data meget overfladiske, og de er næsten værdiløse for folk der gå op i deres fitness eller sport.

Hvis du elsker at være aktiv, så var et GPS løbeur det bedste for folk der løb, eller cykler. Men de fleste er dyre, og kun brugbare når du rent faktisk er på asfalten. Hvad hvis du nu holder af mere end blot løb og cykling.

Efter Garmin Vivoactive, som faktisk næsten er firmaets første smart-ur, som lover notifikationer på dit håndled, og en palette fuld af forskellige sportsgrene den kan holde styr på.