Go'motion

Motion og sundhed

Artikler

Guide: Brillestel til damer

Brillestel til damer er ikke kun rammen for et skarpt syn – det er mindst lige så vigtigt at vælge et brillestel, der er med til at udtrykke din personlige stil og matcher din garderobe. Heldigvis er der mange spændende brilletrends i modeverdenen og gadebilledet. Vi guider dig igennem de 3 største brilletrends, så du nemt kan finde dit optimale brillelook:

Brillestel i retrostil
En af de mest populære tendenser er i øjeblikket retro-looket, der bringer ikoniske vintage-styles ind i vores tidsalder. Brillestel i cat-eye-facon er særligt populære og giver et sofistikeret og feminint udtryk til din vintage-garderobe. Runde briller i boheme-stil, der trækker på inspiration fra 70’ernes modetendenser, appellerer ofte til mange og ses fortsat i gadebilledet. Gå også på opdagelse i farverige mønstre og et klassisk tortoise-look, der afspejler den moderne retrostil.

Gå stort eller gå hjem!
En anden dominerende trend er store og chunky brillestel til damer. Disse styles er dristige, iøjnefaldende og tilføjer et moderne twist til ethvert outfit. Vær ikke bange for at vælge brillestel, der er oversized og markante – jo større jo bedre! Trenden er domineret af brillestel fremstillet af acetat, som findes i et vælg af farver og mønstre, der giver mulighed for at udtrykke dit unikke stiludtryk.

Minimalistiske looks
En ny trend, der vinder terræn i modeverdenen, er brillestel i minimalistiske og lette designs – ofte fremstillet af elegante metaller. Disse briller har et tidløst og nordisk udtryk, der passer til en moderne og sofistikeret stil.

Find brillestel til damer online
På nytsyn.dk finder du et stort udvalg af brillestel til damer, som du kan lade dig inspirere af. Uanset om du er til retro, chunky eller et minimalistisk brillestel, så findes der et brillestel, som vil falde i din smag. Du kan reservere dine brillefavoritter online og prøve dem i din lokale Nyt Syn, hvor du også kan få personlig vejledning i dit brillevalg.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 65 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk