Go'motion

Motion og sundhed

Skridttællere

Test af Omron walking style III – skridttæller

Omrom Walking style III er en af de bedste skridttællere/pedometre på markedet. Ikke bare har den vundet flere tests, men også forbrugerne er vilde med den. I en større undersøgelse i Politikken, blev denne skridttæller kåret som den bedste i test, og den mest præcise af de testede skridttællere.

Den har et helt nyt design, og den bruger en helt ny todimensionelle sensor teknik, der giver bedre og mere præcise målinger. Desuden er den pakket med funktioner, og du kan sætte den til forskellige “events”, så du bedre kan holde styr på dine skridt.

Omrom Walking style III afløser den forrige model, og det er tydeligt at se at det har fået et facelift i form af bedre design, og bedre menufunktioner. Men selvfølgelig får du stadig alle de gode ting fra 2’eren, i form af præcision, og ikke mindst holdbarhed.

En af de nye ting der er tilføjet i 3’eren, er muligheden for at gemme data fra en længere periode. Den gemmer således antal km gået, kalorie forbrændingen, og forbrændt fedt over en selvvalgt periode. Dette er uden det går ud over de daglige målinger.

Ej sjov lille gimmick/motivationsfaktor ved denne skridtmåler er, at når du har gået 10.000 skridt, så får du en fin lille tilkendegivelse i displayet.

En af de helt store fordele ved denne skridttæller er, at du ikke engang behøver “have den på”, den kan blot ligge i en taske, eller en lomme, og dermed kan du sagtens bruge den, selv om du ikke vil have den skal ses. Bare husk at bruge den hver dag, og hele dagen.

En af de andre gode ting ved denne skridttæller er, at hvis du er ved at tabe dig, så kan du ved tryk på en knap, få af vide hvor mange kalorier ekstra du har forbrændt ved at gå, fremfor at sidde stille. En yderst motiverende faktor, når du med det samme kan se hvor mange kalorier du lige har forbrændt ved at gå ned til brugsen frem for lige at tage bilen.

Desuden indeholder Omrom følgende funktioner:

  • Aktivitets funktion, måler begivenheder separat
  • Kan beregne både kalorie- og fedt forbrænding
  • 2D teknologi, for bedre og mere præcis måling
  • Indbygget ur, så den nulstiller selv al aktivitet ved midnat. Slut med at glemme det
  • Hukommelse over de sidste syv dage
  • Behøver ikke blive båret ved hoften, men kan ligge i en taske
  • 3 års garanti
  • Dansk vejledning

Omrom er nem at bruge, og du kan læse et par af brugerens udtalelser her:

Af de skridtmålere jeg har haft igennem tiden, så er denne ubetinget den bedste. Nem at bruge, men også funktionel på alle planer. Det er fedt at holde øje med hvor mange kalorier man har forbrændt i løbet af dagen. 

Super god kvalitet, og kan holde til en tur eller to på gulvet. Kan kun anbefales.