Go'motion

Motion og sundhed

MotionUdstyr

Forskellige bh’er til både hverdag og sportsaktiviteter

Valget af den rette bh er vigtigt for enhver kvinde, og det bliver endnu mere vigtigt, når det drejer sig om motion og forskellige aktiviteter som løb. Læs her og få indblik i forskellige bh’er, og måske endda købe en push up bh, der passer til både dine lange løbeture og hverdagens komfort.

Sports-bh til løb

For de mere intensive løbeture er det en fordel med en god sports-bh, der giver optimal støtte og kompression omkring dit bryst. Der fås mange forskellige, og du kan overveje en sports-bh med justerbare stropper og en med elastisk for at sikre, at brysterne forbliver på plads under bevægelse. Sørg for, at materialet er åndbart og svedtransporterende for at holde dig kølig under din træning.

Komfortabel hverdags-bh

En behagelig bh, der følger din krops naturlige kurver, kan have betydning for dit velvære, når du er på arbejde, i skole eller sidder hjemme i din sofa. Du kan overvej en bh uden bøjle i et blødt materiale eller en push up bh for at få en god støtte eller et lille løft. 

En løsere sports-bh 

For lettere aktiviteter i din hverdag som gåture, yoga, pilates eller andre roligere træninger, kan en løsere sports-bh uden puder være behagelig at have på. Du kan også vælge en med bar ryg, hvor der i stedet er stropper. Denne model kan være god, hvis du ønsker mere luft omkring din ryg.

Uanset om du er på jagt efter støtte under løbeturen eller komfort i hverdagen, er det vigtigt at tage hensyn til aktivitetsniveauet og din personlige komfort. At have et udvalg af bh’er til forskellige lejligheder, køb din push up bh her online eller i fysiske butikker, kan hjælpe med at imødekomme dine behov og samtidig sikre, at du føler dig godt tilpas og selvsikker, uanset hvad dagen bringer.