Klik her for at komme til gomotion.dk

Hej alle!
Jeg har nu taget mavebøjninger i noget tid og er begyndt at kunne mærke resultater, men der sidder nærmest et lille tykt lag fedt oven på, som jeg er i tvivl om, om jeg skal tabe, eller træne det op..??
Jeg er også en smule i tvivl om mavebøjninger er det rigtige for at stramme op, da jeg er en kvinde og ikke ønsker den mandlige "Sixpack"..??

Det ville være dejligt med nogle råd hvis i har noglehej jeg kan ikke lige huske helt men det er noget om at jeg har hørt at der ligger at der ligger et ekstra lag fedt under maven som man kan træne ved brug af swissball. Jeg vil anbefale dig at tabe det ved at løbe og træne det lidt op fordi så får du forbrændt det fedt på maven. Jeg tror ikke at du skal bekymre dig særlig meget fordi kvinder har en højere fedt procent og mindre muskelmasse så jeg tror ikke at du får en overdrevent six- pack som får dig til at ligne en mand.
prøv og se dette link

http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_artikler/er_der_forskel_paa_maend_og_kvinders_muskler?/tusind tak,,
men føler det der sidder over navlen, åbenbart "vejer" for meget så det tynger ned over navlen,, det lyder ulækkert og det er det også
men ved du om det skal trænes specielt for at få det strammet så man kan se éns navle, eller bare almindelige mavebøjninger?der er faktisk ikke nogle måder på at træne en bestemt sted væk. Jeg vil helt klart løbe 30 min for at forbrænde det fedt som du har på maven også lave nogle mave øvelser.moukay, så det jo bare keep on the good work ,, hehe tak!
Klik her for at komme til gomotion.dk